Megadildo thai flagga

Megadildo thai flagga Köp Flagga Thailand till bra pris online. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har allt till festen!Saknas: megadildo. Flaggans thailändska namn är ธงไตรรงค์ (Thong Trairong), "trikolorflaggan". Flaggan antogs den 28 september och har proportionerna Saknas: megadildo. Här kan ni studera samt ladda ner en stor bild av Thailands flagga. Flaggan är en slags trikolor vilket också är namnet på den, på thailändska är det ”Thong  Saknas: megadildo.

Flagga Thailand

Megadildo thai flagga Regissör Lämna detta fält tomt: Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik.

Lämna detta fält tomt: Nations - och statsflagga samt till lands örlogsflagga. Den blå randen i mitten av flaggan är dubbelt så bred som de andra ränderna.

Under första världskriget förändrades flaggan genom att två vita fält infördes i flaggans över- och underkant. Färgerna förekommer dessutom i många nationsflaggor i regionen, till exempel i grannländerna Kambodjas och Laos flaggor.

Här kan ni studera samt ladda ner en stor bild av Thailands flagga. Flaggan är en slags trikolor vilket också är namnet på den, på thailändska är det ”Thong  Saknas: megadildo.

Köp Flagga Thailand till bra pris online. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har allt till festen!Saknas: megadildo. Flaggans thailändska namn är ธงไตรรงค์ (Thong Trairong), "trikolorflaggan".

Flaggan antogs den 28 september och har proportionerna Saknas: megadildo.

Flagga Thailand - thecupofsugarproject.net

Här kan ni studera samt ladda ner en stor bild av Thailands flagga. Flaggan är en slags trikolor vilket också är namnet på den, på thailändska är det ”Thong  Saknas: megadildo. Köp Flagga Thailand till bra pris online. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har allt till festen!Saknas: megadildo. Flaggans thailändska namn är ธงไตรรงค์ (Thong Trairong), "trikolorflaggan".

Flaggan antogs den 28 september och har proportionerna Saknas: megadildo.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail